МЦ “Лайф”-Сливен предлага намалена цена на бърз антиген тест при тестване на групи и семейства

Уважаеми пациенти,
Желаем да Ви информираме, че Медицински център “Лайф” гр.Сливен въведе нова по-добра цена на бърз антигенен тест за коронавирус, когато се тестват групи или семейства. Резултатът от теста излиза в рамките на 20 минути като при желание от Ваша страна се издава и сертификат на английски език за пътуване в чужбина. Ако Вашата дестинация е държава от Европейския съюз, се издава Цифров Covid сертификат, валиден в цяла Европа. За страни извън ЕС се издава медицински сертификат на английски език в качеството ни на сертифицирана от МЗ вирусологична лаборатория.
Тестовете са от списъка на одобрените от Европейската комисия, както и със заповед на министъра на здравеопазването на Република България, чийто резултати се признават при пътувания от всички държави членки на ЕС.
МЦ”Лайф” напомня, че извършва и PCR тестване като предлага намалени цени за групи и семейства. Издават се сертификати на английски език (вкл. Европeйски цифрови Covid сертификат ). Екипът на лабораторията работи при изключително строги мерки, свързвани с осигуряване на необходимата безопасност. Няма нужда от предварително записване.
Работото време е всеки ден, включително събота и неделя.
ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК 7:30 – 18.00 ч.
СЪБОТА – НЕДЕЛЯ 8.00 – 14:00
Сертификати се издават всеки ден и са безплатни ( заплаща се само цената на изследването)
Можете да ни откриете на адрес:
гр. Сливен ул.”Лъдженска” 5 / точно срещу Централната приемна на МДЛ”Бодилаб” към МЦ”Лайф”гр. Сливен/
Телефони за връзка: 0877/02-84-74 , както и 044/64-00-77
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'COVID-19 nbTyBaйTe nbTyBaйTe cmeлo no-Ao6pи ueHи/ HoBи சக Life MEDICAL SUPPORT CENTER EU Digital Green Vosea Certificate BиpycoлorиR Life'