Kлинична лабороратория “Бодилаб” разполага с бърз /10 минутен/ тест за откриване грипни вируси тип А и Б.

Клинична лабороратория “Бодилаб” разполага с бърз /10 минутен/ тест за откриване грипни вируси тип А и Б. Резултатът от изследването ще бъде готов до 10 мин след взимане на носно – гърлен секрет.
Промоционална цена на изследването : 14 лв.

За целта при първи симптоми на неразпоожение ни посетете на място в Централната лаборатория на “Бодилаб” – гр. Сливен, ул. “Лъдженска” 1В.
Грип / лат. наименование инфлуенца – Influenza / е остро инфекциозно заболяване, представляващо една от най-заразните инфекции. Причинява се от грипни вируси тип А и Б, като усложненията от тях могат да доведат до сериозно заболяване. Грипът има въздушно-капков механизъм на предаване.Ранното откриване на грипния вирус помага за значителното ограничаване на разпространението на вируса и намалява тежестта на грипната инфекция.
Бързите тестове подпомагат и на лекарите във взимането на лечебни терапии за пациентите. Те дават отговор на въпроса далида се предписват специфични антивирусни лекарства, а тези медикаменти иматнай-голям ефект, ако се приложат в първите часове на заболяването.
С промоционалната цена на изследването и даване на резултат до 10 минути, “Бодилаб” доказва, че се грижи за адекватното диагностициране на своите пациенти. За да се изследвате не е нужно направеление от личен лекар и е добре дани посетите в първите часове на неразположение / до 24-48 часа от почустването на неразположение/
Най-честите симптоми на грип включват:

– главоболие; втрисане; повишена температура;мускулни и ставни болки; обща отпадналост, запушен нос, възпалено гърло, кащлица. В някои случаи и разтройство.

Вашето здраве е наш приоритет! Очакваме Ви!